HembakadVi bakar färskt bröd varje dag.
Bröd är en färsk produkt och innehåller inger konserveringsmedel. Ett bröd utan olja, socker och konserveringsmedel håller sig ungefär 5 dagar, med naturliga ingredienser, som t. ex. mjöl, vatten, surdeg lite jäst och salt. Det gör att man mår bättre utan ballongmage eller magont. |
Naturligtvis beror det också lite på hur man bearbetar degen, en bröddeg behöver tid. Om bröddegen vilar mellan 16 upp till 36 timmar så behövs mindre jäst, som göra att alla aromer ka utvecklas .
Bröddeg från större producenter vilar i de flesta fall vara mellan 30-60 minuter, dessutom innehåller dessa olika konserveringsmedel, (E-nummer)
Bröddeg från större producenter vilar i de flesta fall vara mellan 30-60 minuter, dessutom innehåller dessa olika konserveringsmedel, (E-nummer)
Vi bakar färskt bröd varje dag utan konserveringsmedel och bara med naturliga ingredienser.
Färskt bröd kan man äta varje dag. Det håller oss pigga och friska.
Man ska se till att köpa sitt bröd på sitt HEMBAGERI.
För ett gott bröd stiger vi gärna upp tidigt på morgonen.
Färskt bröd kan man äta varje dag. Det håller oss pigga och friska.
Man ska se till att köpa sitt bröd på sitt HEMBAGERI.
För ett gott bröd stiger vi gärna upp tidigt på morgonen.